Appartement te koop in EINDHOVEN met referentie 19401022944 Bilderdijklaan 4& 6, 5611 NH EINDHOVEN
Ref. SN100876

Cato Makelaars
Vraagprijs€ 2.100.000 v.o.n.
Perceelopp.Niet gekend
Woonopp.349 m²

Contacteer Cato Makelaars

IN MOGELIJK HET - ALLERLAATSTE - KLEINSCHALIGE - NIEUW GEBOUWDE - APPARTEMENTENCOMPLEX TE EINDHOVEN, HET ALLERLAATSTE DUBBELE APPARTEMENT MET BUITENRUIMTE EN TWEE EIGEN PARKEERPLAATSEN.

ZEVEN UNIEKE PLUSPUNTEN VAN HET ALLERGROOTSTE HOEKAPPARTEMENT IN EINDHOVEN MET TWEE PARKEERPLAATSEN

1. Locatie, locatie, locatie. Briljant centraal wonen in nieuw gebouwd complex met slechts acht appartementen aan de verkeers-luwe slowlane Bilderdijklaan, met als naaste buur het wereldberoemde Van Abbemuseum met magnifiek aangelegde tuin van Piet Oudolf en op loopafstand van het centrum met diverse (sterren-)restaurants, Muziekgebouw, Parktheater en het Stadswandelpark.

2. Keuzevrijheid: dit appartement met een woonoppervlakte van circa 349 m² wordt casco aangeboden en is gelegen op de 2e en 3e verdieping; er is algehele keuzevrijheid om het geheel naar eigen smaak en wensen in te richten.

3. Licht en zicht. De leefruimtes met extra hoge plafonds zijn optimaal georiënteerd, namelijk zuidoosten. De vele plafondhoge raampartijen geven het wonen in Bilderdijkliving uitzonderlijk veel daglicht met enerzijds zicht op groen langs rivier de Dommel én anderzijds zicht op oud en nieuw Eindhoven.

4. Buitenruimte. Het buitenleven is het hele jaar door wezenlijk onderdeel van uw leefruimte, dankzij het opmerkelijk grote, overkapte en compleet afgewerkte dakterras op het zuidoosten met een oppervlakte van circa 46 m².

5. Parkeerruimte en bergruimte. Geen enkel probleem, inclusief twee eigen extra grote parkeerplaatsen op de begane grond als ook twee afgesloten eigen bergingen op de begane grond.

6. Duurzaam, comfortabel en gasloos. Er is veel aandacht besteed aan het energiebewust opwekken van warmte voor verwarming.De vloerverwarming kan ook gebruikt worden als vloerkoeling. Het energieverbruik is laag door de hoge isolatiewaarde van het gehele gebouw en de triple beglazing in alle kozijnen, die standaard zijn voorzien van zonwering. De PV-zonnepanelen verzorgen de elektriciteit in de algemene ruimtes.

7. Dé kans om groots en ruimtelijk te wonen in een exclusief en kleinschalig complex. In Eindhoven-Centrum wordt immers wat betreft nieuwbouw appartementen, de komende tien jaren louter grootschalige hoogbouw verwacht.


KENMERKEN

Bouwjaar: 2020
Woonoppervlakte: circa 349 m²
Oppervlakte overige inpandige ruimte (bergingen begane grond): circa 14 m²
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte (dakterrassen/loggia's: circa 46 m²
Totale oppervlakte: circa 409 m²
Inhoud: circa 1195 m³

Een zeldzame gelegenheid doet zich voor: een kleinschalig, nieuwgebouwd appartementencomplex op de meest bijzondere locatie in hartje Eindhoven mét parkeer- en buitenruimte. In dit hoge segment komen zulke exclusieve kansen zelden voorbij, laat staan op deze locatie, met het Van Abbemuseum als directe buur.

EXCLUSIEF WONEN TOT LEVEN GEBRACHT
Het ontwerp is van de gerenommeerde hand van Diederendirrix architecten. Qua configuratie vormt het nieuwgebouwde complex een geheel met de bestaande bebouwing. Ieder gebouw staat op zichzelf, heeft zijn eigen bouwstijl en identiteit, maar ze vormen samen een ensemble. Enerzijds is het woongebouw via de belendende expeditie, die geheel in het gebouwontwerp is geïntegreerd, verbonden met het Van Abbemuseum. Anderzijds legt het woongebouw de relatie met de monumentale Bosman-villa aan de Stratumsedijk. De rooilijnen van het appartementengebouw en de villa zijn gelijkgetrokken, waardoor zij nu in een vloeiende lijn naast elkaar aan de straat liggen. Wat schaal en maat betreft voegt het gebouw zich in het bestaande straatbeeld.

KIES!
Het woongebouw heeft vijf lagen, waarbij op de begane grond de fraaie ontvangsthal, het parkeren en andere facilitaire functies zijn ondergebracht. Links vormt de expeditie van het Van Abbemuseum ogenschijnlijk een geheel met het appartementencomplex, maar in werkelijkheid zijn het bouwkundig gescheiden bouwvolumes.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie luxe appartementen, op de tweede en derde verdieping twee appartementen en op de bovenste verdieping ligt een penthouse. Zij variëren van 110 m² tot 270 m². Het penthouse ligt iets terug ten opzichte van de daaronder gelegen verdiepingen en voorziet het gebouw van een bekroning.

Om persoonlijke stijl en smaak alle ruimte te geven, hebt u alle vrijheid om naar eigen keuze en wensen uw inrichting te bepalen, er zijn geen stelposten voor keuken, sanitair of anderszins.

U kiest dus zelf hoe u woont en uw stadse leven vormgeeft. Het behoort zelfs tot de mogelijkheden om de indeling van de appartementen, zoals beschreven in deze informatie, geheel naar eigen inzicht en smaak aan te passen, mits bouwkundig en technisch mogelijk in het werk.

BILDERDIJKLIVING GEEFT RUIMTE OM TE LEVEN

Bilderdijkliving wordt een prettige leefomgeving, uw paradijsje van rust in hartje stad. Welke levensfase ook, uw appartement is levensloopbestendig.

Het afwerkingsniveau is van deze tijd. Om enkele voorbeelden te noemen: alle woningen zijn voorbereid op domotica, alle zicht-daken zijn voorzien van duurzaam groen(sedum) en de PV-zonnepanelen bezorgen de elektriciteit in de algemene ruimtes. Aan de kleinste details is gedacht; van elektrische buitenzonwering met windbeveiliging tot riante dakterrassen op zonzijde, van een inpandige, eigen parkeergarage met automatische poort tot vloerverwarming als ook topkoeling.

De bouw zelf is gerust robuust te noemen; het complete complex voldoet aan de hoogste isolatie-eisen dankzij een dikke schil en consequent toegepast drievoudig isolatieglas dat warmte, koude en geluid buitensluit en tegelijk licht en zicht toelaat. In combinatie met gebalanceerde en geruisloze ventilatie, vloerverwarming en topkoeling door de hybride lucht/waterpomp per appartement zorgt dat voor een optimaal binnenklimaat.


INDELING BILDERDIJKLAAN 4 & 6

Dit twee-woonlaagse dubbele appartement beslaat, met maar liefst 349 vierkante meter, het gehele rechterdeel van de 2e en 3e etage van het complex. Middels een trap aan de achterwand wordt het geheel met elkaar verbonden.

ONTVANGSTHAL 1 & 2
Zowel de hal op de 2e als op de 3e verdieping, hebben meteen links een casco toilet met aansluitingen voor zwevend closet en fonteintje.

TECHNISCHE EN BERGRUIMTE 1 & 2
De deur naast het toilet voert naar de grote technische ruimte met de opstelling van de luchtwarmtepomp en boiler. Er zijn aansluitingen voor een wasmachine en droger, met voldoende ruimte voor berging en voorraad.

OPEN WOONKEUKEN 2e VERDIEPING
Het hart van deze woning is een riante ruimte die zich vrij laat indelen en inrichten. Alle aansluitingen, aan- en afvoeren voor de keuken en een groot kookeiland zijn voorbereid. Het daglicht is er optimaal, dankzij de grote raampartijen in de voorgevel (zuiden), de twee schuifpuien naar de buitenruimte en de twee ramen op het oosten, in de zijgevel.

BUITENRUIMTE 2e & 3e VERDIEPING
Buiten en toch binnen; de terrassen zijn een heus verlengstuk van de leefruimte van de keuken als ook van de woonkamer, biede met maar liefst meer dan twintig vierkante meter. Dankzij de kolomvrije hoek en de stalen, getordeerde balustrade is het uitzicht op beide overdekte terrassen naar het zuidoosten zo goed als vrij, naar het bestaande en nieuwe Eindhoven. De buitenruimte laat zich eveneens naar eigen smaak inrichten en gebruiken; er zijn al aansluitingen voor verlichting, apparatuur en water, dus een buitenkeuken behoort tot de mogelijkheden.

BADKAMERS 1 & 2
Zowel op de 2e als op de 3e verdieping zijn royale, casco badkamers gerealiseerd. De badkamers zijn geheel naar eigen wens en smaak in te richten en in te delen; alle aansluitingen en leidingen zijn voorbereid en aangelegd, ook voor vloerverwarming.

SLAAPKAMERS 1, 2 & 3.
Alle slaapkamers liggen aan de oostgevel, dus ochtendzon en zicht richting de Geldropseweg. In de achtergevel is bovendien nog een raam over de volle hoogte, voor extra licht.


APPARTEMENTENCOMPLEX BILDERDIJKLIVING

HOOFDENTREE
Links van het midden is de voordeur naar de entreehal. Deze is warm afgewerkt met een karamelkleurige marmeren vloer en plafondspots. Elk appartement heeft daar de eigen postbus en meterkast met bamboefineer afwerking. Gasten en leveranciers melden zich via de videofooninstallatie; u ziet dus altijd wie er aanbelt. De deur naar de bergingen is te bedienen met uw elektronische sleutel, evenals de deur naar de parkeergarage.

STALLINGSGARAGE
De parkeergarage onderin het complex is louter voor eigen gebruik en heet daarom stallingsgarage. De bijpassend ontworpen stalen poort is eveneens – en op afstand – te bedienen met een elektronische sleutel. In de geïsoleerde en lichte garage is voor elk appartement minstens één parkeerplaats beschikbaar. De grote ramen met getint glas in de gevel reiken van plafond tot vloer, voor zicht en daglicht. Er is bij elke plaats een oplaadpunt voor elektrische auto’s.

BERGINGEN EN PARKEREN FIETSEN
Naast de hoofdentree zijn de afzonderlijke bergingen met eigen deuren. Voorin is ruimte gereserveerd als opstelplaats voor fietsen, inclusief contactpunten voor het opladen van fietsaccu’s. Ook deze ruimte heeft ramen over de volle hoogte, voor zicht en licht, en is toegankelijk via de hoofdentree.

Vastgoed IDSN100876
Vraagprijs€ 2.100.000 v.o.n.
WoningtypeAppartement
Woonopp.349 m²
Perceelopp. -
Bouwjaar2020
Slaapkamers3
Badkamers-
Garages -

Cato Makelaars Beemdstraat 5, 5653 MA Eindhoven

  • Maandag - VrijdagOpen van 09.00 - 17.30
  • Zaterdag - ZondagGesloten

Contacteer Cato Makelaars