Appartement te koop in AMSTERDAM met referentie 19402651704 Roemer Visscherstraat 14H, 1054 EX AMSTERDAM
Ref. AM13524

Mar J. Heule Makelaardij
Vraagprijs€ 3.995.000 k.k.
Perceelopp.Niet gekend
Woonopp.310 m²

Contacteer Mar J. Heule Makelaardij

Dit prachtige familiehuis heeft een woonoppervlak van ca. 310 m2 met vijf slaapkamers, vier badkamers, luxe wellness, wijnkelder en bioscoopruimte en in de tuin een charmant gastenverblijf.

INDELING
Entree op de begane grond met ruime hal en garderobe. Dubbele plafondhoge glazen deuren naar de ruime, lichte woonkamer en-suite van bijna 16m diep met spectaculaire hoge plafonds van ca. 3.00 meter hoog. De prachtige open keuken met glazen pui over de gehele breedte van het pand geeft toegang tot naar de onder architectuur aangelegde tuin. Door de enorme glazen pui worden binnen en buiten nadrukkelijk met elkaar verboden. Zo geniet je ook binnen van het fijne gevoel van buiten zijn.
De fantastische parkachtige tuin is ca. 77 vierkante meter met een charmant gastenverblijf voorzien van aansluiting voor keuken en sanitair. Ideaal voor au-pair of kantoor aan huis.

Het souterrain met een goede volwaardige stahoogte van ca. 2.70 meter heeft aan de tuinzijde een buitengewoon rustgevende luxe wellnessruimte met ondermeer een sauna, een wijnkelder voor al uw (bijzondere) wijnen, een schitterende bioscoopruimte en een ruime slaapkamer met badkamer en-suite.

Op de eerste verdieping van dit fijne familiehuis zijn 3 slaapkamers gelegen. De prachtige master bedroom is aan de tuinzijde gelegen met een waanzinnige inloopkast en badkamer en-suite (voorzien van een vrijstaand bad, inloopdouche, twee enkele wastafels en toilet) grenzend aan een terras, over de gehele breedte van het pand (ca. 14 m2). Aan de voorzijde nog een ruime slaapkamer en een studeer/kinderkamer. Tevens een tweede badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en bad. Een separaat toilet bevindt zich op de gang.

Op dit moment is de woning ‘ casco plus’. U kunt ervoor kiezen de woning zelf verder af te werken anders doen wij dat graag voor u in nader overleg.

De voorbereidingen zijn gedaan voor inbouwspots, domotica en alarm. In het souterrain zijn de aansluitingen aangelegd voor een welnessruimte. Koper kan vervolgens naar eigen wens deze wellnessruimte inrichten.
U kunt als toekomstige bewoner geheel naar eigen smaak en wensen de afwerking vormgeven; denk aan keuken, sanitair, tegelwerk, wandafwerkingen, vloeren en details. Aan het materiaalgebruik en afwerking van dit appartement kunt u straks volledig zelf invulling geven. Hiervoor zijn diverse stelposten opgenomen.
Alle impressies geven de verschillende mogelijkheden weer en dienen slechts ter illustratie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.


KENMERKEN:
• Prachtig familiehuis gelegen op eigen grond;
• Nieuwe fundering;
• Gereinigde gevel voorzien van nieuwe knipvoeg;
• Woonoppervlak van ca. 310 m2 + ca. 77 m2 tuin;
• Het huis is gebouwd in 1893 en compleet gerenoveerd in 2020/21;
• De Vereniging van Eigenaren bestaat uit vier leden en is actief. Er zijn momenteel geen plannen binnen de vereniging. De vereniging heeft op dit moment ca. €10.000,- in kas;
• Projectnotaris: Buma Algera Notariaat;
• Voorbehoud gunning verkoper;

Vastgoed IDAM13524
Vraagprijs€ 3.995.000 k.k.
WoningtypeAppartement
Woonopp.310 m²
Perceelopp. -
Bouwjaar1893
Slaapkamers5
Badkamers3
Garages -

Mar J. Heule Makelaardij De Lairessestraat 16, 1071 PA Amsterdam

  • Maandag - DonderdagOpen van 08.30 - 17.00
  • Vrijdag Open van 08.30 - 16.00
  • Zaterdag - ZondagGesloten

Contacteer Mar J. Heule Makelaardij