Moderne villa met prachtige woon- en werk ruimtes Savelsbosch 4, 6228SB Maastricht
Ref. NL-3122

Pro Housing Exclusive Real Estate
Vraagprijs€ 950.000 k.k.
Perceelopp.907 m²
Woonopp.376 m²

Contacteer Pro Housing Exclusive Real Estate

Met een mentaliteit gebaseerd op luxe, functionaliteit en efficiëntie, brengt deze moderne villa een nieuw soort ervaring in wonen tot leven met prachtige woon- en werk ruimtes die modernisme en klasse combineren onder één dak. De uitzonderlijke villa belichaamt alle gemoedelijke sfeer die een vrijstaand huis zou moeten hebben. De oase van groen en rust uit zich in de op het zuiden georiënteerde tuin gelegen in de toonaangevende wijk 'Vroendaal'. Een echte exclusiviteit voor diegene die dromen van luxe, ruimte en werken vanuit thuis.

Indeling:

Souterrain:
De volledige onder kelderde villa herbergt een tal van uiteenlopende mogelijkheden. Een praktijk aan huis met een aparte ingang aan de zijkant van het eigendom voorziet in een perfecte scheiding tussen wonen en werken. Tover de hobbyruimte om in een speelparadijs voor de kinderen of in een uitermate geschikte fitness. Geniet na het fitnessen van een koude douche in de aangrenzende badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel. Een zeer ruime slaapkamer en berging complementeren deze verdieping.

Begane grond:
Een brede hal met grote plavuizen en garderobe leidt naar de inpandige garage evenals het toilet, de woonkamer en het souterrain. Betreed de uitgestrekte woonkamer via twee plafondhoge deuren die openen naar een lichte, in glas omvangen woonkamer met hoge plafonds en cachet. De hoogwaardige semi-openkeuken met eersteklas apparatuur vloeit naadloos over in de woonkamer en biedt toegang tot de aangrenzende bijkeuken met voorzieningen voor de wasmachine en droger. De gezellige woonkamer biedt een ongeëvenaarde verbinding met de zithoek en de zonnige tuin waar het buitenleven kan worden gevierd.

Eerste verdieping:
De stijlvolle trap van hout brengt je naar een tweede niveau vol elegant ontworpen ruimtes. Het eigendom biedt naast een superieur niveau van verfijning ook een doordachte samenhang van ruimte in combinatie met de behoefte van de gebruikers. De primaire slaapkamer met aangrenzende luxe badkamer straalt een behaaglijke rust en kalmte en wordt gekenmerkt door een ligbad, separate douche, dubbele wastafel en bidet. Een drietal ruime slaapkamers, een badkamer en toilet complementeren deze verdieping.

Exterieur:
De houten kozijnen bieden eer aan de architectonisch ontworpen villa met moderne accenten. De oase van groen en rust uit zich in de op het zuiden georiënteerde tuin en de wandel en fietspaden door het Heuvellandschap in directe omgeving. De oprijlaan gelegen aan de zijkant van de villa biedt eveneens toegang tot de tuin. Deze prachtige parel is gelegen op enkele minuten van winkelvoorzieningen, scholen, AZM, treinstation en Universiteit.

Algemene informatie:
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pro Housing Exclusive Real Estate met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaardt Pro Housing Exclusive Real Estate geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Vastgoed IDNL-3122
Vraagprijs€ 950.000 k.k.
WoningtypeVilla
Woonopp.376 m²
Perceelopp.907 m²
Bouwjaar2002
Slaapkamers5
Badkamers2
Garages -
Energielabel -

Pro Housing Exclusive Real Estate Achter het Vleeshuis 9, 6211 GR Maastricht

  • Maandag - VrijdagOpen van 09.00 - 17.30
  • Zaterdag - ZondagGesloten

Contacteer Pro Housing Exclusive Real Estate