Villa te koop in OPHEMERT met referentie 19403675847 Molenstraat 20, 4061 AC OPHEMERT
Ref. AN100859

De Landerije
Vraagprijs€ 975.000 k.k.
Perceelopp.2.825 m²
Woonopp.336 m²

Contacteer De Landerije

Voormalige burgemeesterswoning met volledig geoutilleerd koetshuis op lommerrijk perceel.

In het hart van het ‘oude’ Ophemert wordt in 1948 het nieuwe huis voor de burgemeester gebouwd. Natuurlijk op een prominente plek tegenover het kasteel. De woning heeft de uitstraling en allure van een herenhuis met de erker, en daarboven het balkon, als fraai accent. De parkachtige en lommerrijke omgeving is door de jaren heen onaangetast gebleven. De tuin is heerlijk vrij en riant, en ook rondom is het groen prominent aanwezig. Het mag duidelijk zijn: dit is een toplocatie. Het koetshuis ernaast is gebouwd in 1926 en daarmee bijna honderd jaar oud. Koetsen en paarden gaat u er niet vinden. Wat u wel aantreft, is een complete tweede woning. Kortom dit aanbod is uitermate geschikt voor dubbele bewoning, mantelzorg, B&B of de combinatie wonen en werken. De grote tuin is daarbij makkelijk te splitsen.

Twee woningen
De begane grond biedt een ruime, lichte en tuingerichte living, een separate eetkamer en een ruime keuken. Keuken en eetkamer kunnen eventueel met elkaar worden verbonden waarna een riante woonkeuken ontstaat. Het huis telt drie verdiepingen en een groot souterrain (stahoogte) met twee kelders en een berging. Op de tweede en derde verdieping, beide met vaste trap bereikbaar, zijn in totaal vier slaapkamers (mogelijk vijf) gerealiseerd. Verder is er een gezamenlijke badkamer. Het koetshuis heeft op de parterre een ruime woonkamer met keuken en bijkeuken. Er tegenaan staat de garage die eventueel met het huis kan worden verbonden. Op de verdieping een ruime overloop met slaapkamer en badkamer.

Eigen oprit, tuin en schuur
Vanaf de Molenstraat is er een lange oprit van grind (circa 60 meter) naar het grote erf aan de voorzijde van de woning. Hier ziet u de vijver en volop parkeerruimte. Als u even verder rijdt, komt u bij het koetshuis. Achter de woning ligt een heerlijk vrije tuin met gazon, fruitbomen, kastanjebomen en natuurlijk mooie zitjes. Hier geniet u van de rust en van vogels die zingen. De naastgelegen garage is ideaal voor de auto, fietsen of opslag.

Download het magazine met meer foto's, video, uitgebreide beschrijving, plattegronden en maatvoering.

Vastgoed IDAN100859
Vraagprijs€ 975.000 k.k.
WoningtypeVilla
Woonopp.336 m²
Perceelopp.2.825 m²
Bouwjaar1948
Slaapkamers4
Badkamers2
Garages1
EnergielabelC

De Landerije Stadhuisstraat 2, 4147 CE Asperen

  • Maandag - VrijdagOpen van 09.00 - 17.30
  • Zaterdag - ZondagGesloten

Contacteer De Landerije