Appartement te koop in MIDDELBURG met referentie 19403723916 Dam 45, 4331 GG MIDDELBURG
Ref. DG103141

Makelaarskantoor Wisse Vastgoed B.V.
Vraagprijs€ 1.095.000 k.k.
Perceelopp.570 m²
Woonopp.380 m²

Contacteer Makelaarskantoor Wisse Vastgoed B.V.

Unieke kans om uw eigen monumentaal appartement in het historische binnenstad van Middelburg met riante woonoppervlakte van ca. 380 m2 te realiseren i.c.m. perceel van totaal ca. 570 m2.

Via een achterom heeft u een mogelijkheid tot parkeren in de garage/carport voor circa 3 auto’s en u loopt zo in de heerlijk op de zon gelegen achtertuin. Daarbij nog een royale kelderruimte ca. 80 m2 met stahoogte, een inpandig verwarmd zwembad van ca. 60 m2: uniek voor de binnenstad. Er zijn reeds voorzieningen aangebracht o.a. badkamer met inloopdouche, toilet en een keuken.

PERMANENTE EN RECREATIEVE BEWONING/DAUERHAFT WOHNEN UND ZWEITWOHNSITZ/PERMANENT RESIDENCE AND SECOND HOME.

Op dit moment is deze locatie in gebruik als hoogwaardig kantoorruimte, maar de huidige eigenaar is "ready for the next step".

Met enkele aanpassingen heeft u op deze toplocatie uw droomappartement met diverse gebruiksmogelijkheden o.a. wonen, yogaruimte, fitness en praktijk/werk ruimte aan huis. Dit appartement is ook te gebruiken als recreatieve bewoning en zo heeft u tweede (t)huis aan de Zeeuwse kust.

APPARTEMENT
Centrale hal, entree, open keuken, werkruimte of te realiseren leefruimte met fraaie plafonds. Open werkruimte met schitterend uitzicht op het riante inpandige zwembad. Totale oppervlakte van deze ruimte bedraagt ca. 100 m2. Via de hal met twee toiletten is er toegang tot een vergaderruimte, welke makkelijk te realiseren is al een riante slaapkamer. De nieuwe badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel is reeds aanwezig. Naast deze ruimte is er nog een extra (werk)kamer of te gebruiken als royale dressroom c.q. inloopkast.

Rondom het zwembad van ca. 60 m2 is er voldoende ruimte om extra (slaap)kamers te realiseren. De voormalige sauna is ook te gebruiken als tv-kamer speelruimte voor de (klein)kinderen.

KELDER
Via de trap is de riante kelder te bereiken. deze bestaat uit 3 delen met een oppervlakte van ca. 80 m2. De kelder is tevens te bereiken via het luik aan de voorzijde en via een extra toegang vanaf de begane grond.

ACHTERTUIN MET CARPORT
Via een schuifpui aan de achterzijde bij het zwembad komt u in de zonnig gelegen achtertuin. Aan het einde van de tuin is de riante carport (ca 75 m2) met aparte loopdeur (vrije achterom).

De begane grond vloer (kantoorgedeelte) is gedeeltelijk voorzien van vloerverwarming. Verwarming van het zwembad middels een warmtepomp. Volledig "gasloos" dus, wel zo aantrekkelijk in deze tijd.....

LOCATIE
De ligging is gelegen in een schitterend rijksmonument aan een van de mooiste grachten van Middelburg. U stap de deur uit en loopt zo naar het historische stadscentrum met tal van gezellige terrassen, winkels, cafés en heerlijke restaurants. Dit is echt wonen in de binnenstad van Middelburg !

BIJZONDERHEDEN
Begane grond vloer (kantoorgedeelte) is gedeeltelijk voorzien van vloerverwarming.
Verwarming van het zwembad middels een warmtepomp.
Volledig "gasloos", wel zo aantrekkelijk in deze tijd.....
Werken aan of vanuit huis mogelijk.
Parkeren op eigen terrein.
Vrije toegang via achterzijde (Pijpstraat).
Beschermd Stadsgezicht en Rijksmonument.
Gemengde bestemming volgens bestemmingsplan Binnenstad Middelburg.
Perceeloppervlakte ca. 570 m2.
Totale woonoppervlakte inclusief zwembadruimte ca. 380 m2.
Kelder in souterrain ca. 80 m2.

Ziet u mogelijkheden en heeft u verder interesse? Neem contact op met ons kantoor, kandidaten verzorgen wij graag een uitgebreide rondleiding. Wellicht tot binnenkort !

Vastgoed IDDG103141
Vraagprijs€ 1.095.000 k.k.
WoningtypeAppartement
Woonopp.380 m²
Perceelopp.570 m²
Bouwjaar1760
Slaapkamers -
Badkamers1
Garages1
Energielabel -

Makelaarskantoor Wisse Vastgoed B.V. Singel 14, 4357 BW Domburg

  • Maandag - VrijdagOpen van 09.00 - 17.30
  • Zaterdag  Op afspraak
  • Zondag Gesloten

Contacteer Makelaarskantoor Wisse Vastgoed B.V.