Appartement te koop in OISTERWIJK met referentie 19502467174 Klompven 26k, 5062 AK OISTERWIJK
Ref. OK102749

Lelieveld Makelaardij Oisterwijk
Vraagprijs€ 775.000 k.k.
Perceelopp.7.634 m²
Woonopp.107 m²

Contacteer Lelieveld Makelaardij Oisterwijk

Op één van de allermooiste plekken van Noord-Brabant is het monumentale, voormalige mansion hotel omgebouwd tot 14 klasse-appartementen voor de happy few.

Voor slechts 14 eigenaren zal de langgekoesterde wens werkelijkheid kunnen worden om te wonen aan het idyllische Klompven op deze historisch belangrijke locatie.
Het Klompven is gelegen op slechts een steenworp afstand van het bourgondische centrum van het mondaine Oisterwijk maar toch geniet u hier van alle rust en luxe om u heen.

Het gemeentelijk monument is met zorg en behoud van de chique uitstraling verbouwd en voorzien van hedendaagse luxe en comfort.

Het imposante gebouw met de rondom gelegen tuin is afgesloten met een automatisch te openen hekwerk. In de omliggende tuin is plaats onder de carports voor 2 auto's per appartement en ook bezoekers kunnen op dit afgesloten terrein parkeren.

Ieder appartement in dit gebouw kent zijn eigen kwaliteiten. Zo hebben de appartementen op de parterre een prachtig terras rondom de woning met uitzicht over de tuin. Sommige appartementen op de verdieping kunnen genieten van de imposante authentieke erkerramen in de woning en de appartementen op de bovenste woonlaag worden als een zogenaamde loftwoning aangeboden waardoor u alle vrijheid heeft om het appartement naar eigen wens in te delen. Deze loftwoningen zijn direct onder de compleet vernieuwde kap gelegen waardoor het loft gevoel nog extra wordt benadrukt.

In het gebouw zijn alle appartementen met een lift bereikbaar. Op het eigen afgesloten buitenterrein kunnen alle bewoners gebruik maken van de dubbele eigen carport en buitenberging. Verder kunnen de gezamenlijke bewoners een aantal ruimten op de parterre naar eigen wens bestemmen (denk hierbij aan een gezamenlijke fitnessruimte, bibliotheek oid).

Vastgoed IDOK102749
Vraagprijs€ 775.000 k.k.
WoningtypeAppartement
Woonopp.107 m²
Perceelopp.7.634 m²
Bouwjaar1919
Renovatiejaar -
Slaapkamers2
Badkamers-
Garages -
EnergielabelA++

Premium makelaar

Lelieveld Makelaardij Oisterwijk Stationsplein 1, 5061 HG Oisterwijk

  • Maandag - VrijdagOpen van 09.00 - 17.30
  • Zaterdag - ZondagGesloten

Contacteer Lelieveld Makelaardij Oisterwijk