Charmant herenhuis Herbenusstraat 97 ABCD, 6211 RC Maastricht
Ref. NL-4431

Pro Housing Exclusive Real Estate
Vraagprijs€ 995.000 k.k.
Perceelopp.175 m²
Woonopp.233 m²

Contacteer Pro Housing Exclusive Real Estate

Dit herenhuis biedt 19-eeuwse charme en is gelegen in een zeer gewilde locatie in het centrum van Maastricht. Aan de achterzijde geheel vrij gelegen door uitzicht op groene zone met bomen. Deze fraaie woning is geschikt als investeringspand, door de aanwezigheid van een omgevingsvergunning voor 4 seperate wooneenheden, maar ook geschikt voor zelfbewoning.


Souterrain:
In het souterrain zijn de witgoedaansluitingen gesitueerd.

Appartement 1: (begane grond)
Dit zeer nette appartement betreft 80m2 en heeft een eigen ingang. Het appartement is voorzien van een ruime woonkamer met open keuken. De keuken is uitgerust met inbouwapparatuur. De woonkamer biedt toegang tot de gezellige en onderhoudsvriendelijke ommuurde stadstuin met veel privacy. Vanuit de hal is het separaat toilet en de badkamer te bereiken. De badkamer wordt gekenmerkt door een inloopdouche en wastafel. Aangrenzend aan de badkamer is de slaapkamer gelegen.

Appartement 2: (eerste verdieping)
De rechter voordeur van het pand geeft toegang tot de wooneenheden op de verdiepingen. Het sfeervolle appartement (70m2) heeft aan de voorzijde een erker en biedt een fijne scheiding tussen de eetkamer met aangrenzend de keuken en de woonkamer. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer kan de badkamer worden betreden uitgerust met een wastafel, douche en gescheiden toilet. Aan de achterzijde van het pand is de slaapkamer gelegen met een dakterras.

Appartement 3: (tweede verdieping)
Dit lichte appartement (60m2) heeft aan de voorzijde van het pand de woonkamer met aangrenzend de keuken voorzien van inbouwapparatuur. Twee houten schuifdeuren openen naar de ruime slaapkamer. Vanuit de slaapkamer is de badkamer te bereiken welke is uitgerust met jacuzzi, douche, wastafel en toilet. De slaapkamer geeft toegang tot het dakterras.

Studio: (derde verdieping)
De trendy studio (35m2) is gelegen onder de hoge nok van het huis en heeft door de dakkapel veel ruimte en fantastisch uitzicht. Deze ruimte is voorzien van een airconditioning. Van de ruimte is optimaal gebruik gemaakt door een keuken en aangrenzend een bar die zitgelegenheid biedt. De badkamer is uitgerust met een wastafel, douche en toilet.

Exterieur:
Het pand verkeert in uitstekende staat en behoeft geen aanpassingen te ondergaan voor de verhuur. In het pand zijn drie CV ketels aanwezig (eigendom). De CV ketel op de begane grond is van 2016 (97A), op de eerste etage van 2022 (97B) en op de tweede etage van 2021 (97C/D).

Algemene informatie:
De woning is gelegen op een unieke locatie in het centrum van Maastricht (Statenkwartier). Winkelcentra, horecagelegenheid, station, scholen en zorgcentra zijn in de nabijheid gelegen. Parkeren is mogelijk middels een parkeervergunning.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pro Housing Exclusive Real Estate met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaardt Pro Housing Exclusive Real Estate geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Vastgoed IDNL-4431
Vraagprijs€ 995.000 k.k.
WoningtypeVilla
Woonopp.233 m²
Perceelopp.175 m²
Bouwjaar1920
Slaapkamers -
Badkamers-
Garages -
Energielabel -

Pro Housing Exclusive Real Estate Achter het Vleeshuis 9, 6211 GR Maastricht

  • Maandag - VrijdagOpen van 09.00 - 17.30
  • Zaterdag - ZondagGesloten

Contacteer Pro Housing Exclusive Real Estate