Appartement te koop in LAREN met referentie 19506296158 Hein Keverweg 23, 1251 BT LAREN
Ref. LN101846

Voorma en Walch Laren
Vraagprijs€ 3.975.000 k.k.
Perceelopp.Niet gekend
Woonopp.241 m²

Contacteer Voorma en Walch Laren

Uniek appartement Laerderhorst - Laren

Bestaat er zoiets als een ‘gemiddeld’ appartement? Niet echt, natuurlijk. Maar toch hebt u er automatisch een beeld bij. Hypermodern, strak, glas, staal en - om eerlijk te zijn - een tikje kil. Niet wat u zoekt. U houdt van warm, sfeervol, comfortabel. Een huis dat je omarmt. Maar dan geen ‘huis’. Want u wilt gelijkvloers. In een appartementengebouw, dus. Maar dan niet zo’n kolos. U zoekt klein, exclusief en luxe. Net zo perfect onderhouden als uw huidige villa, maar zonder dat u zelf -in uw eentje - alles moet regelen. En downsizen wilt u ook niet. Nou, vooruit, twee slaapkamers is voldoende, maar dan wel heerlijke ruime slaapkamers. Mogen wij u even voorstellen? Het appartement van uw dromen.

241 m² woongenot in de ‘Laerderhorst’: een appartement in een prachtig landhuis, omgeven door een al even prachtige parktuin. Het geheel oogt als een imposant landgoed, al eeuwen diepgeworteld in de Larense zandgrond. Niets is minder waar…

U ziet hier een recent gebouwd exclusief en kleinschalig appartementencomplex. Het appartement? Daar kan uw droom werkelijkheid worden.

U staat – zoals zovelen voor u – voor die uiterst lastige keuze. Kiest u voor het comfort van nieuwbouw, met het risico straks in een huis zonder ‘ziel’ te wonen? Of wordt het de charme van een oud pand met inderdaad een voelbare geschiedenis, maar ook een net zo voelbare tochtstroom bij de ramen? Het voor de hand liggende antwoord is natuurlijk ‘nieuw’ in de stijl van ‘oud’. In uw zoektocht naar uw droomhuis hebt u helaas al diverse boerderettes en quasi-landhuizen de revue zien passeren: aardige pogingen, maar dan nét niet. Voeg daarbij dat u eigenlijk op zoek bent naar een appartement, met alle gemakken van gelijkvloers wonen, en het wordt er allemaal niet eenvoudiger op. Want bij de transformatie van een oud pand naar appartementen – hoe lovenswaardig ook – mag je al blij zijn wanneer de originele voordeur behouden blijft. En bij echte nieuwbouw, woont u meestal in de hypermoderne designdroom van een architect.

Voilà, de Laerderhorst, in 2007 gerealiseerd door de mensen die wél weten hoe het moet: het team van Vlassak-Verhulst bouwt al ruim 50 jaar prachtige panden, die eruit zien alsof ze er al eeuwen staan. Van chique Franse manoirs tot knusse Engelse cottages, van klassieke Gooise villa’s tot stoere Amsterdamse School-landhuizen – de vakmensen van Vlassak-Verhulst trekken keer op keer een huzarenstukje uit de Hollandse klei of, in dit geval, de Gooise zandgrond. Materiaalgebruik, detaillering, maatvoering: alles klopt. En zo staat nu op een perceel van ruim 5.000 m² in gezellig en groen Laren een landhuis te schitteren, dat historische accuratesse op weergaloze wijze combineert met hedendaags comfort. Slechts 4 appartementen en 1 heerlijk penthouse vindt u onder de kap, overigens een staaltje ambachtelijk rietdekken van de bovenste plank. En dat appartement met dat prettig bemeten stukje tuin kan nu het uwe worden.

Laten we even een paar woorden wijden aan de ligging: op 10 minuten kuieren van centre-ville Laren, vlakbij het onvolprezen Singer. Mocht u voor werk- of sociale verplichtingen naar andere delen van het land moeten, dan zit u zo op de A1. De golfers onder u kunnen her en der in ’t Gooi hun hart ruimschoots ophalen, terwijl de zeilers langs het Gooimeer kunnen kiezen uit diverse charmante jachthavens. Eindeloos wandelen – of paardrijden – doet u in ’t Goois Natuurreservaat en de Bourgondiërs onder u zullen snel de weg vinden naar de charmante horeca in Laren, Blaricum en omstreken.

Waar u ook maar uw dagen mee vult, het mooiste moment zal ‘thuiskomen’ zijn, wanneer de op afstand bedienbare poort van de Laerderhorst voor u openzwaait en u de klassieke kasseien van de oprijlaan oprijdt, langs strak geschoren hagen en gazons die uitnodigen tot een partijtje croquet. De parkachtige tuin – waarvan een groot deel voor algemeen gebruik is en waar uw deel van de tuin geheel in stijl naadloos in overgaat – doet in ontwerp en kwaliteit van aanleg niet onder voor het landhuis. Volwassen bomen en heesters geven een heerlijk gevoel van beschutting en klassieke vormsnoei wordt afgewisseld met weelderige beplanting. Dit alles wordt op vakkundige wijze voor u bijgehouden, zoals ook het onderhoud van het pand uitstekend geregeld is, met dank aan een betrokken VvE, een solide meerjarenonderhoudsplan en een externe administrateur/beheerder. U rijdt door naar de onder Laerderhorst gelegen parkeerkelder, waar u de beschikking heeft over twee ruime plekken en waar vandaan een lift u praktisch naast uw entree voert. Uiteraard is er ook voldoende parkeergelegenheid en plein air.

Stapt u door de dubbele voordeur de hal van uw 241 m² grote appartement in, dan merkt u dagelijks hoe prettig en praktisch de plattegrond ingedeeld is. Woonkamer, werkkamer, woonkeuken en tuinkamer liggen en filade, met toegang tot ruime terrassen en zicht over de tuin. De twee slaapkamers liggen aan de andere zijde van het appartement en beschikken uiteraard elk over een luxe badkamer, waarbij de master-bedroom ook nog een ruime walk-in-closet ter beschikking heeft. Op zorgvuldig gekozen plekken bevinden zich de bijkeuken en de was- en technische ruimte, prettig uit het zicht, maar net zo hoogwaardig afgewerkt als de rest. Want hier zijn kosten noch moeite gespaard: maatwerkkasten, een smaakvolle combinatie van natuursteen en houten vloeren, drie open haarden, automatische binnenzonwering, een Bose muzieksysteem, een meer dan complete keukeninrichting, topklasse sanitair. Om maar wat te noemen…

U voelt in uw appartement de zorgen van alledag direct van uw schouders glijden. Maar wilt u nog even extra ontspannen, dan neemt u de lift weer, terug naar de kelder. Want daar vindt u een wellnessruimte die u op alle wenken bedient, met een gym, hammam, een solarium, een zwembad, een sauna, doucheruimtes en zelfs – of uiteraard? – een bar.

Parktuin, landhuis, rust, ruimte, appartement – de Laerderhorst biedt u the best of all worlds!

Voor meer informatie en/of een rondleiding kunt u contact opnemen met Bart Lammerts, Kandidaat Register Makelaar en Taxateur van ons makelaarskantoor Laren. Nog beter is om uw eigen NVM Aankoopmakelaar mee te nemen.

Vastgoed IDLN101846
Vraagprijs€ 3.975.000 k.k.
WoningtypeAppartement
Woonopp.241 m²
Perceelopp. -
Bouwjaar2007
Renovatiejaar -
Slaapkamers2
Badkamers2
Garages1
EnergielabelA

Voorma en Walch Laren Brink 34, 1251 KW Laren

  • Maandag - VrijdagOpen van 08.30 - 17.30
  • Zaterdag Open van 10.00 - 16.00
  • Zondag Gesloten

Contacteer Voorma en Walch Laren