Villa te koop in ROTTERDAM met referentie 19702451395 's-Gravenweg 602G, 3065 SH ROTTERDAM
Ref. AN100763

De Landerije
Vraagprijs€ 1.995.000 k.k.
Perceelopp.763 m²
Woonopp.380 m²

Contacteer De Landerije

Een totaalkunstwerk met maximaal wooncomfort (Lintenparck Rotterdam-'s-Gravenland).

Luxe, ruimte, veiligheid en groen: het zijn de overkoepelende waarden van Lintenparck. De villa die wij aanbieden staat aan de ’s-Gravenweg 602 G en is een van de slechts tien majestueuze villa’s binnen dit ambitieuze project. Indrukwekkend is het beeld van de villa’s elk met de tuin aan het aangrenzende water. Niet alleen de contouren van de aangeboden villa zijn indrukwekkend, dat geldt zeker ook voor het interieur. Kosten nog moeite zijn gespaard om hier de totale woonbeleving te creëren met specialisten van naam op het terrein van keukens, sanitair, licht, domotica en styling. Namen die in deze villa voorbij komen zijn Klaasontwerpen, Sjartec, Status Living, Maretti Lighting en Niko Home Control; het neusje van de zalm. Door alle elementen op elkaar af te stemmen, creëerden zij samen veel meer dan een huis en een thuis. Dat maakt deze villa tot een totaalkunstwerk.

De kunst van prachtig wonen
Architectuur, interieur, styling en design vormen samen één geheel. Ruimte, materiaal, kleur, licht en lijnenspel worden op elkaar afgestemd en zorgen samen voor het maximale comfort. De parterre biedt een aantal klassieke woon- en leefruimtes waaronder een tuingerichte living, een eetkamer en een riante leefkeuken gemaakt om in te leven en voor levenslang comfort. De villa telt in totaal vier verdiepingen, die dankzij designkeuzes en hoogwaardige eiken vloeren perfect op elkaar aansluiten. In totaal zijn er zes slaapkamers, waarvan de masterbedroom, met garderobekamer en badkamer, staat voor slapen en wakker worden in stijl. Romantiek en ruimte komen hier samen. Inpandig heeft u tot slot de beschikking over een garage met toegang tot de keuken.

Vrij en centraal wonen
Met een eigen beveiligde toegang vanaf de ’s-Gravenweg heeft u samen met uw buren exclusief toegang. Daarbij woont u dicht bij het centrum van Rotterdam met belangrijke uitvalswegen nabij. Als u vanuit Rotterdam het toegangspad oprijdt en uw wagen parkeert op een van de parkeerplekken op uw erf, dan realiseert u zich dat temidden van de stadse bedrijvigheid op deze plek rust en ruimte weldadig aanwezig is. Zeker vanaf het riante tuinterras kunt u genieten van een sprankelende champagne, een rijke wijn of een koud glas bier.

Download het magazine van deze woning met foto's, uitgebreide beschrijving, plattegronden, maatvoering, 3D-scan en dronevideo!

Vastgoed IDAN100763
Vraagprijs€ 1.995.000 k.k.
WoningtypeVilla
Woonopp.380 m²
Perceelopp.763 m²
Bouwjaar2015
Slaapkamers6
Badkamers2
Garages1

De Landerije Stadhuisstraat 2, 4147 CE Asperen

  • Maandag - VrijdagOpen van 09.00 - 17.30
  • Zaterdag - ZondagGesloten

Contacteer De Landerije