Prachtig boerenwoonhuis Tongerseweg 320 C, 6215 AC Maastricht
Ref. NL-3163

Pro Housing Exclusive Real Estate
Vraagprijs€ 995.000 k.k.
Perceelopp.1.795 m²
Woonopp.217 m²

Contacteer Pro Housing Exclusive Real Estate

Omgeven door een groene oase bevindt zich dit prachtige boerenwoonhuis om het ultieme gevoel van privacy te creëren. Dit moderne meesterwerk belooft buitengewone natuur, onbeperkte privacy en kenmerkende ervaringen op een achtergrond van elegantie, stijl en karakter. Het in 1880 gebouwde boerenwoonhuis laat ouderwetse architectuur, smaakvolle afwerkingen en verfijnde details samenkomen op een perceel van maar liefst 1795m². Het eigendom is omringd door een parkachtige tuin met natuurlijke landschapsarchitectuur en paden die je leiden door de zonnige tuin met volwassen begroeiing.


Indeling:

Souterrain:
Het souterrain van mergel verdeeld in twee ruimtes en herbergt de installatievoorzieningen. Creëer beleving en tover het karakteristieke souterrain om tot een sfeervolle wijnkelder.

Begane grond:
Een ruime hal met karakteristieke elementen voert langs de werkkamer en leidt eveneens naar de woonkamer. Betreed de woonkamer via kamerhoge glazen deuren die openen naar een moderne oase, waarbij de sfeervolle openhaard en de plafondbalken een aangename samenhang creëren. Geniet in het open woongedeelte van voldoende ruimte voor een grote eettafel en een zithoek met uitzicht op de magnifieke tuin. De open slaande deuren in de woonkamer bieden een ongeëvenaarde verbinding met het buitenleven. Moderne kasten en inbouwapparatuur zorgen voor een naadloze uitstraling in de open keuken waar een bar extra zitgelegenheid biedt. Aansluitend geeft de aangebouwde serre toegang tot de parkachtige tuin. De ontzettend ruime werkkamer, gelegen aan de voorzijde van het huis, maakt het mogelijk om zowel een unieke mix van woon-werk gebruik als het vergroten van het woongedeelte op te leveren. Profiteer van de moestuin, de jeu-des-boules baan en de zonovergoten tuin met schaduwmogelijkheden in het paviljoen.

Eerste verdieping:
Een centrale houten trap omringd door glas en een steense muur vervoert je naar een tweede niveau vol karakter en elegantie. De prachtige bakstenen muur vindt zijn voortgang op de eerste verdieping. Betreed de luxe primaire slaapkamer met frans balkon en uitzicht op de tuin. De luxe badkamer straalt een behaaglijke rust en kalmte uit en wordt gekenmerkt door een dubbele wastafel, ligbad, douche en toilet. Twee ruime slaapkamers, waarvan één met toegang tot een tweede badkamer complementeren deze verdieping.

Tweede verdieping:
Middels een vlizotrap op de overloop is de bergzolder te bereiken voorzien van de cv-installatie.

Exterieur:
De houten kozijnen en dubbele beglazing bieden eer aan de ouderwetse architectuur met moderne accenten. Het dak is voorzien van isolatie De oase van groen en rust uit zich in een zonnige tuin. De carport biedt plek voor 2 auto's en de tuinberging is ruim genoeg voor al uw tuingereedschap. Tevens geniet men van een oprijlaan aan de zijkant van de woning met toegang tot de tuin.
Deze prachtige parel is gelegen aan de geheel vernieuwde Tongerseweg met verbrede fiets- en voetpaden, parkeerhavens, bomen en een versmalde rijbaan. Dit alles creëert een rustig woongenot met op enkele minuten gelegen van winkelvoorzieningen, scholen, openbaar vervoer en het historische centrum van Maastricht. Door de ligging heeft men snel verbinding met bedrijven in Zuid-Limburg, België en Duitsland. Het boerenwoonhuis is gesitueerd op loopafstand van het centrum en 15 minuten van het heuvelland met vanaf Chateau Neercanne prachtige uitzichten over onder andere het Jekerdal.

Algemene informatie:
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pro Housing Exclusive Real Estate met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaardt Pro Housing Exclusive Real Estate geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Vastgoed IDNL-3163
Vraagprijs€ 995.000 k.k.
WoningtypeVilla
Woonopp.217 m²
Perceelopp.1.795 m²
Bouwjaar1880
Slaapkamers3
Badkamers2
Garages -
EnergielabelE

Pro Housing Exclusive Real Estate Achter het Vleeshuis 9, 6211 GR Maastricht

  • Maandag - VrijdagOpen van 09.00 - 17.30
  • Zaterdag - ZondagGesloten

Contacteer Pro Housing Exclusive Real Estate