Villa te koop in MAASBOMMEL met referentie 19703855329 Velddijksestraat 5, 6627 KD MAASBOMMEL
Ref. HN100083

De Landerije Maas en Waal-Oss
Vraagprijs€ 850.000 k.k.
Perceelopp.1.305 m²
Woonopp.171 m²

Contacteer De Landerije Maas en Waal-Oss

Een blik op deze woning is genoeg om uw hart te verliezen. De woonboerderij, half verscholen achter imposante bomen op een kleine terp, biedt een sprookjesachtige aanblik. De rietenkap die als een warme deken over het huis ligt, steekt prachtig af tegen de rustiek rode raamluiken. De omringende meidoornhaag maakt het schilderachtige tafereel compleet. Sinds deze woonboerderij in 1980 geheel opnieuw is opgetrokken naar historisch voorbeeld, leeft de geschiedenis hier voort. Het typische terp gevoel is al bij het oprijden van de oprit merkbaar. De hoge ligging geeft zowel vanuit het huis als de tuin prachtig zicht op de eigen tuin en de naastgelegen landerijen. U droomt hier heerlijk weg, buiten én binnen bij de houtkachel.

Een zee aan mogelijkheden
De vier slaapkamers, de opkamer en het riante vrijstaande bijgebouw bieden een zee aan mogelijkheden. De opkamer is een ideale (thuis)werkplek of een ruimte om telkens opnieuw in te richten, al naar gelang de speelbehoeften van opgroeiende kinderen. Het bijgebouw, bestaande uit een stenen garage (45 m² met zolder) en een aangebouwde houten schuur, is geschikt als garage, werkplaats of hobbyruimte. Ook het creëren van een (extra) werkplek is een optie. Keuzes maken is het enige wat u hoeft te doen als u deze woning betrekt. De rietenkap is in 2010 vernieuwd. Het houtwerk aan de buitenzijde van de woning is in fraaie, landelijke kleuren geschilderd.

Gezelligheid
Kortom het is comfortabel wonen op dit ruime perceel in een rustige straat. Voor gezelligheid en (water) recreatie loopt of fietst u over de dijk waaraan een jachthaventje en kleinschalige horeca gelegen zijn. Op acht minuten fietsen ligt Moeke Moore, een jachthaven met beachlounge en een panoramaterras met zicht over de Maas. Tenslotte belooft de recentelijk verkregen status ‘hanzestad’ van Maasbommel een toekomst vol woonplezier.

Dorp langs de Maas, met havens en vergezichten.
Maasbommel ligt aan een voormalige meander van de Maas. Ongeveer honderd jaar geleden werden veel maasbochten afgesneden, waardoor Gelderland er bij Maasbommel extra gebied bij kreeg. Door zandafgravingen tussen 1960 en 1980 ontstond recreatiegebied de Gouden Ham. Een prachtig domein voor watersporters. Vanuit de verschillende jachthavens gaan ze in de zomermaanden het water op. Maasbommel heeft ruim 1300 inwoners en beschikt over een aantal goede basisvoorzieningen. Sinds 1984 valt het dorp onder de gemeente West Maas en Waal.

Hanzestad
In de middeleeuwen was Maasbommel de kleinste Hanzestad van Nederland. Daarom heeft het dorp recentelijk het predicaat ‘Hanzestad’ gekregen. Dit betekent dat er in juli een Hanzeweekend is en in de toekomst wordt het dorp een bescheiden, virtueel openluchtmuseum.

Kenmerkend is het rivierenlandschap met dijken en polders. Landbouw, waaronder weidepercelen en fruitteelt, natuur en water wisselen elkaar af. De aangename rust en de ruimte bieden mogelijkheden voor rustzoekers die houden van fietsen en wandelen. Maasbommel is een gemoedelijke plaats met onder meer de Sint-Lambertuskerk, diverse karakteristieke, rietgedekte huizen en de korenmolen met restaurant. Maar ook een basisschool, een buurtsuper en een weekmarkt vindt u er.

Maasbommel ligt in het Land van Maas en Waal, landelijk en toch heel centraal. De plaatsen Beneden-Leeuwen en Druten zijn binnen 10 à 15 autominuten bereikbaar. Naar het zuiden is, met een veerpontje, hartje Oss met NS-station op maar 8 kilometer afstand. Studentenstad Nijmegen ligt op een half uur rijden en hartje Den Bosch en Utrecht op 45 minuten. De Velddijksestraat 5 is gelegen aan een zijtak van de maasdijk, op fietsafstand van de kleine dorpskern en dichtbij een diversiteit aan haventjes, (water)recreatiemogelijkheden en gezelligheid.

Unique buying reasons (UBR)
• Fraaie woonboerderij, in 1980 geheel opnieuw opgetrokken naar historisch voorbeeld.
• In 2010 is de rietenkap vernieuwd, deze wordt 2-jaarlijks gecontroleerd en bijgewerkt waar nodig.
• De opkamer biedt een heerlijke (thuis)werkplek of een fijne speelkamer voor de kinderen.
• Ruime vrijstaande schuur (45 m² + zolder) geschikt als garage, werkplaats of hobbyruimte. Ook is het denkbaar hier een (extra) werkplek te creëren.
• Doordat de woning op een terp is gebouwd, is er een mooi zicht over de tuin en de naastgelegen landerijen.
• Ruim perceel, op loopafstand van gezelligheid en (water)recreatie.

Download de brochure met foto's, uitgebreide beschrijving, plattegronden en maatvoering! Voor de juiste beleving van deze fijne woning, maken we graag een afspraak voor een bezichtiging.

Vastgoed IDHN100083
Vraagprijs€ 850.000 k.k.
WoningtypeVilla
Woonopp.171 m²
Perceelopp.1.305 m²
Bouwjaar1980
Slaapkamers4
Badkamers1
Garages1
EnergielabelC

De Landerije Maas en Waal-Oss Heerewaardensestraat 34A, 6624 KK Heerewaarden

  • Maandag - VrijdagOpen van 09.00 - 17.30
  • Zaterdag - ZondagGesloten

Contacteer De Landerije Maas en Waal-Oss