Villa te koop in LIEVEREN met referentie 19803675908 Nijlandseweg 2, 9304 TR LIEVEREN
Ref. HN102109

Verver Jet Winters
Vraagprijs€ 925.000 k.k.
Perceelopp.2.745 m²
Woonopp.305 m²

Contacteer Verver Jet Winters

Dit is het type woonboerderij dat bij velen opkomt wanneer men denkt aan wonen in Drenthe. De karakteristieke boerderij stamt oorspronkelijk uit 1718. In de jaren ’70 werd het vroegere pand afgebroken en vond herbouw plaats op de oude fundamenten met hergebruik van de oude bouwmaterialen. De kavel is met 2745 vierkante meter prachtig van formaat, zeker voor een ligging midden in het landelijke Lieveren. De huidige eigenaren wonen al sinds 1976 op deze mooie plek, het valt op hoe netjes het geheel sindsdien tot op de dag van vandaag wordt onderhouden. Dit neemt niet weg dat u er als nieuwe eigenaar ongetwijfeld nog iets aan wilt veranderen. Hier kijken we graag samen met u naar tijdens een bezichtiging ter plaatse. Naast deze prachtige plek midden in het dorp zorgt de grote oude lindeboom voor veel extra sfeer.

De woonkamer is riant en geeft met meerdere hoekjes verschillende mogelijkheden om het sfeervol in te richten. Tegen de voorgevel ziet u de schouw met sfeervolle open haard. De woonkeuken grenst aan de woonkamer en geeft toegang tot de bijkeuken en de tuin. Er zijn meerdere kamers en twee badkamers op de begane grond. U heeft dus de mogelijkheid om volledig op de begane grond te wonen, maar ook de ruimte op de etage biedt mogelijkheden. Er is een riante overloop, een extra slaap/logeerkamer en een werk/kluskamer. Op de foto’s ziet u dat de zeer oude gebinten het geheel helemaal afmaken.

Achter de boerderij staat een garage waar de auto ruimschoots in kan, er blijft bovendien genoeg bergruimte over. De gebogen vorm van de oprit en de hagen zorgen voor extra privacy. De tuin is zoals aangegeven groot, hier kunt u naar hartelust tuinieren en genieten.

Deze woonboerderij heeft energielabel C waarbij volgens opgave van de eigenaars de gevels en het dak grotendeels zijn voorzien van isolatie, de verdiepingsvloer ook maar de begane grondvloer niet en de ramen zijn deels voorzien van dubbel glas en deels van voorzetramen.

Lieveren is een gewild Drents esdorp en maakt deel uit van de gemeente Noordenveld. Het ligt in een zeer natuurlijke omgeving op korte afstand van Roden met veel voorzieningen en Peize en Norg. De stad Groningen ligt slechts op 15 km afstand.

Vastgoed IDHN102109
Vraagprijs€ 925.000 k.k.
WoningtypeVilla
Woonopp.305 m²
Perceelopp.2.745 m²
Bouwjaar -
Slaapkamers5
Badkamers2
Garages1
EnergielabelC

Premium makelaar

Verver Jet Winters Rijksstraatweg 26A, 9752 AE Haren

  • Maandag - VrijdagOpen van 09.00 - 17.00
  • Zaterdag - ZondagGesloten

Contacteer Verver Jet Winters