Villa te koop in MIERLO met referentie 19905689728 Rederijklaan 34, 5731 PV MIERLO
Ref. SN101141

Cato Makelaars
Vraagprijs€ 2.000.000 k.k.
Perceelopp.4.970 m²
Woonopp.341 m²

Contacteer Cato Makelaars

VOOR EEN SNELLE EERSTE IMPRESSIE, BEKIJK DE VIDEO VAN CATO TV!

Een echte parel, verscholen aan de Mierlose bosrand! Dat is deze zeldzaam hoogwaardig afgewerkte bungalow met circa 375 vierkante meter woonoppervlakte (inclusief overkapping) op een perceel van bijna 5.000 vierkante meter. Dit elegante domein is geheel verbouwd met passie door echte vakmensen, met de meest exclusieve bouwmaterialen en sleutelklaar voor de volgende bewoner. Dit opmerkelijk luxe droomhuis biedt een rijkgevuld binnen- en buitenleven voor onvergetelijke momenten met gezin, familie en vrienden.


5 KERNKWALITEITEN VAN DEZE ZELDZAAM LUXUEUS AFGEWERKTE BUNGALOW MET DRIE-DUBBELE GARAGE, TUIN OP ZONZIJDE, BUITENZWEMBAD MET POOLHOUSE, 100% PRIVACY EN ENERGIELABEL A++

1. Tijdloze bouwkunst
Perfecte balans tussen modern design en tijdloze elegantie, tot in de kleinste details vakkundig afgewerkt, met de meest verfijnde materialen als marmer, hardsteen en notenhout. Kosten noch moeite gespaard om het geheel op topniveau te brengen en het binnen- en buitenleven naadloos in elkaar te laten overvloeien.

2. Duurzaamheid & slimme technologie
Energielabel A++, toonaangevend in duurzaamheid, in 2021 in totaliteit gemoderniseerd met 36 zonnepanelen en geavanceerde warmtepomp voor vloerverwarming en -koeling alsmede de allernieuwste huisautomatisering om binnenklimaat, lichtplan en geluid eenvoudig te bedienen voor comfort en ultieme woonbeleving.

3. Fraaie & lange zicht- en lichtlijnen
Kamerhoge en kamerbrede glazen (schuif)puien over de volle gevel-lengte, met een overvloed aan natuurlijk daglicht en adembenemende vergezichten over de prachtige tuin, alle seizoenen van het jaar, iedere dag opnieuw.

4. Ultiem genieten van binnen- en buitenleven
Omringd door groen, 100% privacy biedend met de Mierlose bossen als naaste buur en alle ruimte voor gezin, familie en vrienden om heerlijk te vertoeven in chef-kok waardige leefkeuken met overkapping en in het sfeervolle poolhouse met verfrissend buitenzwembad, jacuzzi en beschut terras.

5. Excellente ligging
Landelijk, idyllisch en geheel vrij gelegen, aan de Mierlose bossen richting Geldrop, op een autokwartiertje van Helmond en Eindhoven.


DE VOORGESCHIEDENIS

De huidige eigenaren beleven al een kwart eeuw ontzettend veel woon- en leefplezier aan hun bungalow, die zij in de afgelopen jaren rigoureus verbouwden en verduurzaamden. Zij zijn zelf gespecialiseerd en zeer ervaren met verbouwingen en verbeteringen en hebben hun thuis volledig naar hun eigen hand en persoonlijke stijl afgewerkt en ingedeeld. De kinderen gaan ondertussen op zichzelf en de eigenaren willen graag wat kleiner gaan wonen.

Zo werd de bungalow aan de achterzijde uitgebreid met een luxe leefkeuken, riante bijkeuken en een driedubbele inpandige garage. Ook werd de slaapvleugel uitgebreid en het poolhouse in de tuin geplaatst. Bij de laatste verbouwing in 2021 – die driekwart jaar in beslag nam – onderging de royale bungalow een ware transformatie onder begeleiding van STRK architecture | interior design - Nuenen. Het gehele interieur is onderhanden genomen: alle vloeren, wanden, plafonds, alle badkamers als ook de semiprofessionele SieMatic leefkeuken met Gaggenau inbouwapparatuur waar menig chef-kok jaloers op is. Kosten noch moeite werden gespaard om het geheel op topniveau te brengen en het binnen- en buitenleven naadloos in elkaar te laten overvloeien.

Zo zijn alle kranen en accessoires van het Deense design-merk VOLA en al het marmer en overig natuursteen van Mario Galante - Eindhoven. Al het interieur maatwerk is ontworpen door STRK architecture | interior design - Nuenen en geleverd door Smeulders Interieurgroep - Nuenen. Het consequent doorgevoerde lichtplan, is geïnstalleerd door Van Keulen ETB - Nuenen. Het zal de bewoners zeker moeite kosten hun heerlijkheid te verlaten: “Het is zo’n geweldig fijn huis, we hebben hier zovele mooie herinneringen gemaakt”.


DUURZAAMHEID

Tijdens de verbouwing in 2021 is er een grote verduurzaamheidslag gemaakt tot energielabel A++. Er is een gas-aansluiting aanwezig, louter voor voor de gashaard in de woonkamer, de cv ketel in het poolhouse en de hybride warmtepomp voor warm water en piekbelastingen. De muren en vloeren zijn onder andere voorzien van EPS isolatie, de daken van PIR isolatie. Alle ramen in de woning zijn in HR++-glas uitgevoerd.

Op het platte dak liggen - nagenoeg onzichtbaar - 36 zonnepanelen (totaal 13,68 kWp) die in 2022 maar liefst 9,53 MWh opgewekt hebben. Alle verlichting in en rondom de woning is voorzien van led. De domotica is eenvoudig te bedienen vanaf tablet of smartphone, om klimaat, licht en geluid naar persoonlijke wens in te stellen.

In de zijtuin is onhoorbaar de krachtige en onhoorbare Daikin Intergas hybride warmtepomp geïnstalleerd. Deze zorgt voor vloerverwarming en -koeling alsmede voor warm water in de woning.

De afvoer van het regenwater op het dak en het terrein rondom verloopt via infiltratie-opslagkratten in de oprijlaan en in de tuin (achter garage).


INDELING

De locatie en de entreepartij met elektrische poort geven een goede indicatie van de privacy. Het voorterrein met oprijlaan is groen en besloten; de bungalow zelf opent bij binnenkomst met veel glas en panoramisch uitzicht naar de achterzijde en parkachtige tuin.


WOONVLEUGEL

De overdekte entree toont al direct dat de bungalow doordacht is verbouwd. De extra brede en hoge design-taatsdeur in hardhout, met hoge ramen is er een voorbeeld van. In de ontvangsthal is een grote maatwerk-garderobekast met greeploze deuren, geïntegreerde ledverlichting en softclose lades. Aansluitend is er het gastentoilet met zwevend closet, marmeren wandbekleding, natuurstenen wastafel met wandmeubel, koperen VOLA-kraan en spiegelwand.

De fraaie taatsdeur met glas in bronsgetinte vakken met aan weerszijden ramen in dezelfde stijl, voert naar de sfeervolle en lichte woonkamer met aan weerszijden kamerhoge en - brede raampartijen met zicht op de volwassen achtertuin.

De design walnoten houten roomdivider annex kastenwand met greeploze deuren, markeert de logische doorgang naar de leefkeuken en de kelderruimte.

In de woonkamer is een warme walnotenvloer in Hongaarse punt van H&T Vloeren gelegd. Centraal staat de strakke maatwerk kastenwand, waarin tv, geluidsapparatuur en de gashaard naadloos zijn geïntegreerd. Het overdekte eetterras is zichtbaar achter de kamerhoge- en -brede glazen pui.

Twee pocket-schuifdeuren in bronskleurig staal met glazen vakverdeling, scheiden de woonkamer van de werkkamer met notenhouten maatwerk-kastenwand. Ook deze fraaie en luxueuze ruimte wordt gekenmerkt door volop daglicht en magnifiek uitzicht. Er is een draai-kiepdeur met hordeur naar de tuin. De automatische screens weren, indien nodig, het teveel aan zonlicht.

De keuken en de bijkeuken vormen samen een eyecatcher van hoog niveau, gescheiden door een brede taatsdeur van staal en glas.

De Siematic keuken is een lust voor het oog. Het grootse kookeiland heeft een bargedeelte en gewalst rvs-blad met spoelbak, kijkt kamerhoog uit over de eetkamer richting de achtertuin met de overkapping.

Het kookgedeelte van Bora Professional, heeft vier inductie-zones en geïntegreerde recirculatie afzuiging. De grote lades hebben geruisloze elektrische motortjes. Ernaast is de Miele vaatwasser. In de strakke wand is hoogwaardige apparatuur ingebouwd: een Liebherr koelkast, Gaggenau oven, stoom-oven, twee warmhoud laden en koffiemachine. Ook zijn er greeploze servies- en bergkasten.

In het verlengde van deze uitzonderlijk exclusieve keuken met Belgische hardsteen-tegelvloer is de riante eetkamer die geheel door glas wordt omringd, met directe toegang tot bordes, overdekt terras en tuin via de brede schuifpui.

De bijkeuken is een beglaasde corridor naar de inpandige, driedubbele garage. De dubbele deuren openen naar het lommerrijke eetterras. De hoogglans wand is strak ingedeeld met in het midden een keukenblok met spoelbak en rvs-werkruimte, plus garderobe- en schoenenruimte. Ingebouwd zijn de aansluitingen voor de wasapparatuur op ergonomische hoogte, wijnkoeling, extra koelkast en vriezer met ijsklontjesmachine.


SLAAPVLEUGEL

Voorbij de ontvangsthal is een nagenoeg onzichtbare taatsdeur naar de slaapvleugel rond een lichte corridor met brede, lange lichtstraat in het platte dak, zijdebehang en design-wandverlichting. Ook hier is de walnoten parketvloer in Hongaarse punt motief consequent doorgelegd.


OUDERLIJKE SUITE

De riante ouderlijke suite bestaat uit twee inloopgarderobe/kleedruimtes met gestoffeerde maatwerkkasten en kleed-bankje, een kamerhoge spiegel, ouderslaapkamer 1 met marmeren boudoir en luxe badkamer 1 voorbij de pocket-schuifdeur.

Zowel de wanden als de vloeren van de badkamer zijn uitgevoerd in Oak Grey marmer met accentwanden in Cosmo Gold marmer van Mario Galante Natuursteen - Eindhoven. Het geheel is voorzien van een vrijstaand ligbad, een ruime inloopdouche met VOLA regendouche en Kartell Laufen toilet afgescheiden in nis. De grote marmeren wastafelwand in Oak Grey marmer heeft vier spiegelkasten en brede design wastafel met volop bergruimte. Verder zijn er hier diverse maatwerk-kastenwanden met automatische verlichting en een waskoker.

Zowel de riante ouderslaapkamer als de luxueuze badkamer, hebben een kamerhoge en kamerbrede glazen pui voor fenomenaal uitzicht op de volwassen tuin. Dankzij de draai-kiepdeur is de verzonken jacuzzi onder de overkapping bij het poolhouse binnen handbereik.


KINDER-SLAAPKAMERS

Aan de andere zijde van de corridor aan de voorzijde, zijn de (kinder-)slaapkamers 2 en 3 met volop ruimte voor tweepersoons-bedden gesitueerd met aan weerszijden de luxe 2e badkamer. Slaapkamer 2 heeft een eigen boudoir met kamerhoge spiegel in de inloopgarderoberuimte met plafondhoge kasten. Deze fraaie kamer heeft een geheel glazen pui naar de voortuin, met draai-kiepdeur naar het eigen terras. Slaapkamer 3 is uitgerust met plafondhoge kastenwand en spiegelwand.

Beide slaapkamers delen de met Oak Grey marmer afgewerkte badkamer 2 met inloopdouche met VOLA regendouche en vlakke vloergoot, wastafelmeubel met lades en spiegelwand, vrijhangend closet en VOLA design-handdoekverwarming.


DRIEDUBBELE INPANDIGE GARAGE

Een ander unique selling point zijn de drie prachtige, hardhouten en automatische garagedeuren die ogen als één geheel, echter die in drie delen separaat geopend kan worden. Deze grootse geïsoleerde garage met lichtkoepel en geheel betegelde vloer met vloerverwarming, geeft alle ruimte aan diverse auto’s en tal van opbergmogelijkheden. Er is een loopdeur in de zijgevel naar de tuin.

Gasten kunnen eenvoudig parkeren op de oprit zelf en op de twee parkeerplaatsen met verlichting en dubbele Alfen laadpaal tegenover de driedubbele garage.


KELDERRUIMTE

In de rijke keuken is ook de afgesloten neergaande steektrap naar de ruime ondergelegen kelder, welke is voorzien van een vloercoating. Rechts is nu een voorraadkamer met schappen over de gehele breedte. Dankzij het constante klimaat is het ideaal voor een fijne wijnkelder en/of opslag van proviand.

In de technische ruimte links zijn vakkundig alle huissystemen geïnstalleerd, inclusief het centraal stofzuigsysteem, de vloerverwarming en -koeling alsmede warmwatervoorziening via de Intergas hybride warmtepomp en de waterontharder.


ZWEMBAD EN POOLHOUSE MET TERRASSEN

Het buitenzwembad en poolhouse met overkapping worden omgeven door een ruim en betegeld zonneterras voor vele zomerdagen waterplezier en ontspanning.

Het poolhouse heeft aan weerszijden, twee overdekte en overdekte terrassen. De verzonken acht-persoons Sundance jacuzzi rechts, is compleet met buitendouche en vlakke vloergoot. De grote loungehoek links onder de overkapping met open houthaard en schoorsteen, is groen afgeschermd tegen inkijk.

Het hardhouten poolhouse met glazen (schuif)puien heeft aan drie zijden zonwering binnen. Het is van alle gemakken voorzien. Zo is er een keuken die is voorzien van een aanrecht met composiet werkblad en spoelbak, Siemens koelkast en Siemens vaatwasser alsmede een maatwerk kastenwand. Het toilet is uitgevoerd met een Geberit zwevend closet en Clou fontein. Deze zonnige tuinkamer met langgerekt tuinuitzicht, wordt nu gebruikt als thuisfitness en is ook bijzonder geschikt als chillruimte, atelier of kantoor.

Het grote, verwarmde buitenzwembad heeft een valveilig, automatisch en isolerend roldek. Alle techniek is geïnstalleerd in de technische ruimte achterin het poolhouse, die via het pad achterom makkelijk bereikbaar is voor onderhoud.


BUITENRUIMTE

Het gehele perceel is degelijk omheind met begroeid stalen hekwerk, voor optimale privacy en veilig speelplezier voor kind(eren) en huisdier(en).

Aan de voorzijde ontvouwt het binnenterrein zich na de elektrische schuifpoort met afstandsbediening. Aan weerszijden van de bungalow voert een breed pad achterom. Beide zijn voorzien van een stalen en een houten poort. Aan weerszijden van de paden staat volwassen begroeiing, die onder meer de hybride warmtepomp aan het zicht en het gehoor onttrekt.

Ook aan de gehele achterzijde op het zuiden en het westen, is het hekwerk volwassen begroeid, met onder meer volwassen taxus en rododendrons. Tussendoor valt een glimp op te vangen van het aspergeveld en de doorgaande Geldropse en Mierloseweg.

Bungalow, buitenzwembad en poolhouse worden omgeven door gazons, volwassen bomen, borders en hoge struiken. Bij de diverse wandelpaden zorgen strakke downlighters voor een feeërieke sfeer ’s avonds.

Van het buitenleven genieten kan op diverse terrassen. Bij de keuken en bijkeuken is een fraai grindterras met statige notenboom in de luwte. Het terras blijft onkruidvrij dankzij zeil en drainageroosters.

Rond de glazen eetkamer nabij de leefkeuken is een bordes dat uitmondt in het riante, geheel overdekte terras met verlichting. Onder de grote lichtstraat is er alle ruimte voor een grote buiteneethoek op het Belgische hardsteen. Lange zomeravonden worden hier heerlijke herinneringen, met gezin, familie en vrienden.


LOCATIE EN UITZICHT

De bungalow is een weinig waar te nemen vanaf de openbare weg en ligt landelijk tussen Mierlo en Geldrop, op de rand van Mierlo’s grondgebied: de perceelgrens is ook de voormalige gemeentegrens. Vanaf de doorgaande weg vanuit de Rederijklaan, rijdt u rechts een meanderende boslaan op richting huisnummer 34.

Het buitengebied met bossen en landerijen heeft vergelijkbare vrijstaande bungalows op grote, privacy rijke percelen.

De bosrijke bungalowwijk is bereikbaar vanaf de doorgaande weg Geldrop-Mierlo, via het zijweggetje met louter bestemmingsverkeer van de Rederijklaan. Het uitzicht is rondom louter groen. Op een paar honderd meter ligt bosgebied De Molenheide, met diverse vennen, dat samen met de Luchense Heide en het Verste Bos 248 ha beslaat.

VOOR DE COMPLETE VERKOOPINFORMATIE, DOWNLOAD DE UITGEBREIDE VERKOOPDOCUMENTATIE MET PLATTEGRONDEN!

Vastgoed IDSN101141
Vraagprijs€ 2.000.000 k.k.
WoningtypeVilla
Woonopp.341 m²
Perceelopp.4.970 m²
Bouwjaar2001
Renovatiejaar -
Slaapkamers3
Badkamers2
Garages1
EnergielabelA++

Cato Makelaars Parklaan 54 A, 5613 BH Eindhoven

  • Maandag - VrijdagOpen van 09.00 - 17.30
  • Zaterdag - ZondagGesloten

Contacteer Cato Makelaars